Popular post

Popular Posts

Szeretettel üdvözöllek!

Üdvözöllek a blogomon! Itt olyan írásokat olvashatsz az EFT egy-egy területével kapcsolatban, mely éppen foglalkoztat, vagy melyről úgy érzem, hasznos lenne beszélgetni. Ha hozzáfűzni valód, kérdésed vagy ötleted van az adott témakörben, vagy esetleg szeretnél valamiről olvasni, szólj hozzá bátran!

2010-06-12 11:03:56

Popular Posts

A mennyország kapujának kitárása

Ez egy összetett gyakorlat Kurt Tepperweintől. Most csak az előgyakorlatot szeretném ismertetni, mint a légzőgyakorlat egy nagyon szokatlan, de csodálatos és nagyon felemelő formáját. A gyakorlat forrása Tepperwein Mentáltréning című könyve. 1. Figyeld meg a légzésed. Ne siettesd és ne is próbáld lassítani. Érezd, hogy a levegő átjárja a tested. 2. Csak tüdőd balfelével lélegezz. (Ott érezd, arra koncentrálj!) 3. Csak tüdőd jobb felével lélegezz. 4. Most lélegezz tüdőd mindkét felével. 5. Lélegezz a középből kiindulva függőlegesen lefelé, egészen a lábujjadig. Érezd a "légzés kiegyenesítő erejét". Milyen érzés tölt el? 6. Lélegezz a középből kiindulva függőlegesen felfelé, a fejed irányába. Milyen érzés? 7. Lélegezz a középből kiindulva, de most egyidejűleg mindkét irányba. Milyen érzés tölt el? 8. Lélegezz kb. egy karhossznyi távolságra előre és hátra. 9. Lélegezz jobbra és balra, tehát egyszerre mindkét irányba. 10. Most lélegezz egyszerre valamennyi irányba, lélegezz a "saját aurádba". A légző gyakorlatok az "itt és most" megélését teszik lehetővé, hiszen lélegezni csak most lehet és kell is. Ez mindig állandó. Ha tudatosan nemcsak a légzésre, de ítélkezésmentes megfigyelőként a felbukkanó érzéseinkre is figyelünk, akkor még jobban kiterjeszthetjük tudatosságunkat és a belső forrásunkhoz kötődő kapcsolatunkat. Nem utolsó sorban pedig a mély és tudatos légzés nyugalommal és békével tölt el, így emeli a rezgésszintünket. Ehhez a gyakorlathoz akár kopogtatást is hozzákapcsolhatsz, testi szinten vagy csak a mentális kopogtatást használva.

2010-08-26 20:50:01

Popular Posts

Néhány nyugodt, csodálatos pillanat...

Előfordul, hogy a rohanás és a kihívások közepette úgy érezzük, hogy nem vagyunk elegek ahhoz, hogy megfeleljünk mindennek és mindenkinek és elanyátlanodunk. Nekem ezekben a pillanatokban az EFT-n kívül sok más dolog erőt ad, az egyik a szép, nyugtató és felemelő zene. Az egyik kedvenc "együttesem" ilyekor a Libera, anygyal arcú és hangú kisfiúk csoportja énekel csodálatos dalokat. A legcsodálatosabb daluk számomra a Salva Me, de ez csak egyike a szebbnél szebb dalaiknak. Még kopogtathatunk is közben...Ha nem ismernétek őket: ide kattintva találhatjátok a youtube videót. Salva Me

2011-08-03 18:38:59

Popular Posts

Carol Look hírlevelek

Végre sikerült időt szakítanom arra, hogy fordítsak egy kicsit és be is gépeljem, így négy újabb hírlevél került ki a fordítások közé a következő témákban: energetikai meghívók, teljes kongruencia, gyorsan előrepörgetni az időt, teljes elfogadás. Remélem hasznotokra lesz! Szeretettel, Mónika

2011-07-09 09:56:40

Popular Posts

Heti mantra 2012.11.05.

Az élet szeret engem és gondoskodik rólam!

2012-11-05 07:00:08

Popular Posts

Eszmecsere a szúnyogokkal...

Az elmúlt hetek egyikében Naszály túrára mentünk barátok társaságában. A nagy esőzések után még több volt a szúnyog, mint az évnek ebben a szakában megszokott. Nekem azt mondják édes a vérem, mert általában nagyon hamar megtalálnak és számtalan szúnyogcsípés díszeleg rajtam akár hetekig is, mivel érzékeny vagyok a szúnyogcsípésekre. Így indultam neki ennek a túrának is, azzal a nem titkolt aggodalommal, hogy bizony pöttyös leszek jó ideig utána. Aztán mikor az erdő széléhez értünk, eszembe jutott valami...a hatodik érzék.:) Elkezdtem kopogtatni arra, hogy a szúnyogok számára érdektelen célpont vagyok, így békén hagynak és így nem kell, hogy akár egy életét is kioltsam. Az állítások részben egyes szám első személyben hangzottak el - magamban, mentális kopogtatásként -, " Nem találnak érdekesnek a szúnyogok", "észre sem vesznek", "magasabb szinten rezgek, mint ők, így nincs velem dolguk", részben viszont nekik címeztem az állításokat "Békességben létezhetünk egymás mellett", "elegendő más táplálékot is találhattok rajtam kívül" (itt nem a barátokra gondoltam, akikkel együtt voltunk, inkább azokra az erdei állatokra, akik hitem szerint nem kezelik a szúnyogcsípést olyan érzékenyen, mint én), " ha nem bántotok én sem kell, hogy ellenetek forduljak" stb. Néhány percig erre koncentrálva baktattam a csapat mögött, majd megnyugodva csatlakoztam hozzájuk. Hemzsegett az erdő a szúnyogoktól és a kullancsoktól, körbe-körbe repkedtek bennünket, mégis csupán egyetlen csípéssel megúsztam az egész túrát, míg mások nem voltak ilyen szerencsések. Meg kell jegyeznem, hogy az elmúlt hétvégén elfelejtettem kopogtatni túra elején és most nem zártam ilyen jó mérleggel a napot.:) Miért is osztottam ezt meg veletek? Mert az EFT gyakran nagyon hatásos módszer állatokkal kapcsolatos problémáknál is, állatorvosok is használják, és gondoljunk csak bele, ez olyan kicsit, mint a proxi kopogtatás. "Használd mindenre!"- ez Gary Craig, az EFT alapítójának a jelmondata. Tehát bátran légy kreatív, vesztenivalód nincs...

2010-06-21 19:13:12

Popular Posts

Heti mantra 2012.10.29.

Az élet örök körforgásában, ahol most vagyok, minden teljes, egész és tökéletes. Folyton megújul az életem. Minden pillanata friss, új és eleven. Pozitív gondolkodással érem el mindazt, amit akarok. Új nap ez a mai. Új személyiség vagyok. Világomban minden rendben van.

2012-10-29 07:00:13
June/21/2010

Az elmúlt hetek egyikében Naszály túrára mentünk barátok társaságában. A nagy esőzések után még több volt a szúnyog, mint az évnek ebben a szakában megszokott. Nekem azt mondják édes a vérem, mert általában nagyon hamar megtalálnak és számtalan szúnyogcsípés díszeleg rajtam akár hetekig is, mivel érzékeny vagyok a szúnyogcsípésekre.

Így indultam neki ennek a túrának is, azzal a nem titkolt aggodalommal, hogy bizony pöttyös leszek jó ideig utána. Aztán mikor az erdő széléhez értünk, eszembe jutott valami…a hatodik érzék.:) Elkezdtem kopogtatni arra, hogy a szúnyogok számára érdektelen célpont vagyok, így békén hagynak és így nem kell, hogy akár egy életét is kioltsam. Az állítások részben egyes szám első személyben hangzottak el – magamban, mentális kopogtatásként -, ” Nem találnak érdekesnek a szúnyogok”, “észre sem vesznek”, “magasabb szinten rezgek, mint ők, így nincs velem dolguk”, részben viszont nekik címeztem az állításokat “Békességben létezhetünk egymás mellett”, “elegendő más táplálékot is találhattok rajtam kívül” (itt nem a barátokra gondoltam, akikkel együtt voltunk, inkább azokra az erdei állatokra, akik hitem szerint nem kezelik a szúnyogcsípést olyan érzékenyen, mint én), ” ha nem bántotok én sem kell, hogy ellenetek forduljak” stb.

Néhány percig erre koncentrálva baktattam a csapat mögött, majd megnyugodva csatlakoztam hozzájuk. Hemzsegett az erdő a szúnyogoktól és a kullancsoktól, körbe-körbe repkedtek bennünket, mégis csupán egyetlen csípéssel megúsztam az egész túrát, míg mások nem voltak ilyen szerencsések.

Meg kell jegyeznem, hogy az elmúlt hétvégén elfelejtettem kopogtatni túra elején és most nem zártam ilyen jó mérleggel a napot.:)

Miért is osztottam ezt meg veletek? Mert az EFT gyakran nagyon hatásos módszer állatokkal kapcsolatos problémáknál is, állatorvosok is használják, és gondoljunk csak bele, ez olyan kicsit, mint a proxi kopogtatás. “Használd mindenre!”- ez Gary Craig, az EFT alapítójának a jelmondata. Tehát bátran légy kreatív, vesztenivalód nincs…


9 Responses

 • Here are a few facts about using the Emotional Freedom Techniques EFT to reduce srtess What Is EFT? The emotional freedom technique is based upon ancient healing practices including acupuncture and acupressure along key ley or meridian lines in the body applied with thoroughly modern methods But instead of applying pressure or sticking needles at key points along these ley lines you tap on them instead while using key phrases to help release negative emotions and then you do a positive round to instill positive and healing emotions into your body Just like Chinese medicine operates on principles to remove energy blockages within the body EFT operates on this same principle.

   
 • Do you have more great articles like this one?

   
 • Everyone would benefit from reading this post

   
 • Hey Kat,Glad you liked the exercise. And thank you for shranig your experience. Please feel free to operate from the right side of the room as much as you’d like! Becoming more aware of how your nervous system is relating in the work world is a powerful tool in any deliberate creator’s toolbox. Much love to you Kat.

   
 • Geez, that’s unbelievable. Kudos and such.

   
 • Bill, I think all that you have listed, eceispally EFT and meditation, can make a big difference to the quality of your life. What is missing is Spirit in my opinion. Knowing that you are more than your body Knowing that a Power is working through you as you And forgiveness You can do it. I find EFT an incredible tool, but knowing Who you are, is foundational.

   
 • Thinking like that is really impressive

   
 • Hello,

  Am sorry to bother you.

  The only reason am contacting you–is simply because I have something VERY IMPORTANT–that I believe
  can help your business…

  To GROW…EXPAND…and MAKE MORE MONEY!

  So, let me ask you this question…

  Would you be interested in knowing how you can—GET NEW CUSTOMERS OR CLIENTS–all year long?

  If so, let me introduce you to our amazing–NinjaOutreach software!

  These are 4 UNIQUE wonder-working customer-getting software…under one platform…

  That GUARANTEES to help you get MORE NEW customers–every day, every week and every month…

  From the major key players…who have a HUGE and STRONG influence on hundreds of millions of
  consumers on Twitter, Instagram, Blogs and much more.

  And if you are not aware…there are over 300 million global users on Twitter…28 million bloggers around
  the world…and a jaw dropping 1 billion worldwide users on Instagram!

  These are your potential NEW customers–and they can be reached through the power of these influencer personalities.

  These key influencers are not only TRUSTED and RESPECTED leaders–but they can HIGHLY endorse–and are willing and
  ready to–recommend your products or services–to these hundreds of millions of consumers all over the world!

  Now, just imagine–with our revolutionary NinjaOutreach influencer customer-generating software and platform…
  you get instant access to….

  1) More than 6 million bloggers–who will blog and connect you with tens of millions of consumers in just about any niche

  2) 7 million Twitter influencers–who can talk about your products or services to their followers–daily, weekly and monthly

  3) A whopping 25 million Instagram influencers–who are religiously followed by hundreds of millions of consumers…and to…

  4) Over 6.5 million emails of–CEOs, Presidents, managers and decision makers across the globe, with whom you can do business

  Plus, you can even use our email software platform–to send UNLIMITED emails to these influencers–on a daily basis.

  Since 2014, we have successfully helped thousands of businesses across the world to get– MORE NEW CUSTOMERS–just by
  using the amazing PROVEN power of the NinjaOutreach software!

  What’s more…you can even test drive the NinjaOutreach software for FREE–so you can see for yourself just how powerful
  it is.

  The bottom line is. You can now sell your products or services to–500 MILLION PLUS CONSUMERS–who are on Twitter…
  Instagram…blogging websites…and to millions of decision makers in many companies all over the world.

  So, here’s the deal. If you too want to join thousands of other companies across the world–who have already and quietly–been
  using our one-of-a-kind wonder-working software–for the last 5 years…

  To get more customers…grow and expand their businesses…and make more money–every month…

  Then simply click on this link for more details: https://ninjaoutreach.com/?a_aid=dabron

  It is our hope that you too will have the same success–already been experience all over the world–by thousands of businesses–
  who have been using our NinjaOutreach software–for the last 5 years!

  Thank you for your time.

  Sincerely,
  John Eyubeh

  P.S.If your business is based in the US or Canada…and you need funding, we can help you get up to $500,000 or MORE from our
  PROVEN lending sources. For more than 18 years, we have successfully funded more than 10,000 companies.Get approved
  in 24 hours! No Upfront fee! FREE consultation guaranteed! So, go ahead and fill out our funding-request form using the link
  below, and tell us how much you need: One of our consultants will get back to you in 24 hours: 24hourapprovals.com/3039

   
 • Hey there,
  Do you want to reach new clients?

  We are personally welcoming you to sign up with one of the leading influencer and affiliate networks on the web.
  This network finds influencers and affiliates in your niche who will promote your business on their websites and social network channels.
  Benefits of our program consist of: brand exposure for your product or service, increased reputation, and possibly more customers.

  It is the best, most convenient and most efficient method to increase your sales!

  What do you think?

  Find out more here: http://bit.ly/smartsocialpromotion

   

Leave a Reply