Popular post

Popular Posts

Szeretettel üdvözöllek!

Üdvözöllek a blogomon! Itt olyan írásokat olvashatsz az EFT egy-egy területével kapcsolatban, mely éppen foglalkoztat, vagy melyről úgy érzem, hasznos lenne beszélgetni. Ha hozzáfűzni valód, kérdésed vagy ötleted van az adott témakörben, vagy esetleg szeretnél valamiről olvasni, szólj hozzá bátran!

2010-06-12 11:03:56

Popular Posts

A mennyország kapujának kitárása

Ez egy összetett gyakorlat Kurt Tepperweintől. Most csak az előgyakorlatot szeretném ismertetni, mint a légzőgyakorlat egy nagyon szokatlan, de csodálatos és nagyon felemelő formáját. A gyakorlat forrása Tepperwein Mentáltréning című könyve. 1. Figyeld meg a légzésed. Ne siettesd és ne is próbáld lassítani. Érezd, hogy a levegő átjárja a tested. 2. Csak tüdőd balfelével lélegezz. (Ott érezd, arra koncentrálj!) 3. Csak tüdőd jobb felével lélegezz. 4. Most lélegezz tüdőd mindkét felével. 5. Lélegezz a középből kiindulva függőlegesen lefelé, egészen a lábujjadig. Érezd a "légzés kiegyenesítő erejét". Milyen érzés tölt el? 6. Lélegezz a középből kiindulva függőlegesen felfelé, a fejed irányába. Milyen érzés? 7. Lélegezz a középből kiindulva, de most egyidejűleg mindkét irányba. Milyen érzés tölt el? 8. Lélegezz kb. egy karhossznyi távolságra előre és hátra. 9. Lélegezz jobbra és balra, tehát egyszerre mindkét irányba. 10. Most lélegezz egyszerre valamennyi irányba, lélegezz a "saját aurádba". A légző gyakorlatok az "itt és most" megélését teszik lehetővé, hiszen lélegezni csak most lehet és kell is. Ez mindig állandó. Ha tudatosan nemcsak a légzésre, de ítélkezésmentes megfigyelőként a felbukkanó érzéseinkre is figyelünk, akkor még jobban kiterjeszthetjük tudatosságunkat és a belső forrásunkhoz kötődő kapcsolatunkat. Nem utolsó sorban pedig a mély és tudatos légzés nyugalommal és békével tölt el, így emeli a rezgésszintünket. Ehhez a gyakorlathoz akár kopogtatást is hozzákapcsolhatsz, testi szinten vagy csak a mentális kopogtatást használva.

2010-08-26 20:50:01

Popular Posts

Néhány nyugodt, csodálatos pillanat...

Előfordul, hogy a rohanás és a kihívások közepette úgy érezzük, hogy nem vagyunk elegek ahhoz, hogy megfeleljünk mindennek és mindenkinek és elanyátlanodunk. Nekem ezekben a pillanatokban az EFT-n kívül sok más dolog erőt ad, az egyik a szép, nyugtató és felemelő zene. Az egyik kedvenc "együttesem" ilyekor a Libera, anygyal arcú és hangú kisfiúk csoportja énekel csodálatos dalokat. A legcsodálatosabb daluk számomra a Salva Me, de ez csak egyike a szebbnél szebb dalaiknak. Még kopogtathatunk is közben...Ha nem ismernétek őket: ide kattintva találhatjátok a youtube videót. Salva Me

2011-08-03 18:38:59

Popular Posts

Carol Look hírlevelek

Végre sikerült időt szakítanom arra, hogy fordítsak egy kicsit és be is gépeljem, így négy újabb hírlevél került ki a fordítások közé a következő témákban: energetikai meghívók, teljes kongruencia, gyorsan előrepörgetni az időt, teljes elfogadás. Remélem hasznotokra lesz! Szeretettel, Mónika

2011-07-09 09:56:40

Popular Posts

Heti mantra 2012.11.05.

Az élet szeret engem és gondoskodik rólam!

2012-11-05 07:00:08

Popular Posts

Eszmecsere a szúnyogokkal...

Az elmúlt hetek egyikében Naszály túrára mentünk barátok társaságában. A nagy esőzések után még több volt a szúnyog, mint az évnek ebben a szakában megszokott. Nekem azt mondják édes a vérem, mert általában nagyon hamar megtalálnak és számtalan szúnyogcsípés díszeleg rajtam akár hetekig is, mivel érzékeny vagyok a szúnyogcsípésekre. Így indultam neki ennek a túrának is, azzal a nem titkolt aggodalommal, hogy bizony pöttyös leszek jó ideig utána. Aztán mikor az erdő széléhez értünk, eszembe jutott valami...a hatodik érzék.:) Elkezdtem kopogtatni arra, hogy a szúnyogok számára érdektelen célpont vagyok, így békén hagynak és így nem kell, hogy akár egy életét is kioltsam. Az állítások részben egyes szám első személyben hangzottak el - magamban, mentális kopogtatásként -, " Nem találnak érdekesnek a szúnyogok", "észre sem vesznek", "magasabb szinten rezgek, mint ők, így nincs velem dolguk", részben viszont nekik címeztem az állításokat "Békességben létezhetünk egymás mellett", "elegendő más táplálékot is találhattok rajtam kívül" (itt nem a barátokra gondoltam, akikkel együtt voltunk, inkább azokra az erdei állatokra, akik hitem szerint nem kezelik a szúnyogcsípést olyan érzékenyen, mint én), " ha nem bántotok én sem kell, hogy ellenetek forduljak" stb. Néhány percig erre koncentrálva baktattam a csapat mögött, majd megnyugodva csatlakoztam hozzájuk. Hemzsegett az erdő a szúnyogoktól és a kullancsoktól, körbe-körbe repkedtek bennünket, mégis csupán egyetlen csípéssel megúsztam az egész túrát, míg mások nem voltak ilyen szerencsések. Meg kell jegyeznem, hogy az elmúlt hétvégén elfelejtettem kopogtatni túra elején és most nem zártam ilyen jó mérleggel a napot.:) Miért is osztottam ezt meg veletek? Mert az EFT gyakran nagyon hatásos módszer állatokkal kapcsolatos problémáknál is, állatorvosok is használják, és gondoljunk csak bele, ez olyan kicsit, mint a proxi kopogtatás. "Használd mindenre!"- ez Gary Craig, az EFT alapítójának a jelmondata. Tehát bátran légy kreatív, vesztenivalód nincs...

2010-06-21 19:13:12

Popular Posts

Heti mantra 2012.10.29.

Az élet örök körforgásában, ahol most vagyok, minden teljes, egész és tökéletes. Folyton megújul az életem. Minden pillanata friss, új és eleven. Pozitív gondolkodással érem el mindazt, amit akarok. Új nap ez a mai. Új személyiség vagyok. Világomban minden rendben van.

2012-10-29 07:00:13
September/30/2012

A sorban az utolsó a fő protokollok közül a Szerető Érintés Protokoll. Vannak olyan időszakok vagy helyek, mikor nem kopogtathatunk magunkon fizikailag, mert mások furcsállkodva néznének ránk, fizikailag nem vagyunk képesek rá – pl. mind a két kezünk eltört – vagy fáj stb. Az EFT energia munka, így nem mindenképpen kell fizikai síkon megkopogtatni a pontokat, elég, ha megérintjük, vagy csak gondolunk rá, és az “érzelmi kezünkkel” érintjük meg a pontokat. Ha elég sokat gyakoroltuk a fizikai kopogtatást, már szinte a kopogtatás gondolata fizikai érzetet kelt és érezzük a koppintásokat a bőrünkön és az náltaluk keltett rezgéseket akár a teljes szervezetünkben – energia rendszerünkben.

Ebben a protokollban nem használunk alapállítást, vagy emlékeztető mondatokat, helyette “csupán” a szeretetre koncentrálunk, a szerető érintésre. A szeretet a leghatalmasabb és legerőteljesebb érzelem a világon, amely a legteljesebb gyógyulást hozza meg. Nem ítélkezik, nek zár ki senkit és semmit, és akár egy szemernyi kis szeretet energia csodálatos változásokat és gyógyulásokat eredményezhet.

Képzeld el, hogy az energia kezed nincs hozzákötve a fizikai testedhez, hanem teljesen szabadon mozog. Pihentesd a kezeid az öledben vagy egy bármilyen kényelmes helyzetben, és képzeld el, hogy energia kezedet felemeled a Szív Gyógyító Pozicióba, a mellkaod közepébe, a szív csakrádra. Mélyen lélegezz be és ki és figyeld meg a testi és lelki érzelmeidet a szív csakra körül, miközben gondolhatsz magára a szeretetteljes érintésre. Majd menny végig a pontokon ugyanígy. Ha esetleg úgy érzed, hogy nehéz a pontokra koncentrálnod, az általában azt jelenti, hogy valamilyen stresst kötődik a folyamathoz, és segíthet, ha először egy kör Testi Protokollalkezdesz ennek elengedésére, úgy térsz vissza ehhez a protokollhoz.

Jó kopogtatást mindenkinek, próbáljátok ki bátran az összes felsorolt protokollt!


4 Responses

 • you are in reality a just right webmaster. The
  site loading velocity is incredible. It seems
  that you are doing any unique trick. In addition, The contents are masterwork.

  you have dlne a magnificent task on this topic!

   
 • I am extremely impressed with your writing abilities and also with
  the structure on your weblog. Is that this a paid subject or did you
  modify it your self? Anyway keep up the excellent quality writing, it’s rare to peer a nice blog like this one these days..

   
 • I blog frequently and I sereiously thank you for your content.
  This great articl has really peaked my interest.
  I’m going to bookmark your webhsite and keep checking
  for new information about once per week.
  I opted in for your Feed as well.

   
 • The webpage is the great lay to showcase original crop, novel dreams, ready to lend a hand armed forces, and so forth. Today, in attendance are perhaps billions of webpage on the Internet from about the world. The two nearly everyone successful customs to get citizens to access and appear by the side of one’s webpage are through ads and investigate engines. Just like placing ads on Box, newspapers, billboards, etc., citizens can expend currency to place ads of their webpage on well-liked WebPages visited frequently by the others. The ads will live in hyperlink which when it is clicked, will robotically through the web browser to the ads’ website and display the webpage.
  Using the explore engine to shortest public to your webpage is gratis other than requires a little try lying on your part. There are three accepted hunt engines (Bing, Google, and Yahoo) that the general communal uses to seem meant for information. Search engine employs vast processor income to explore billions of WebPages on the Internet to get the information that people query. Basically, the explore is conducted in the following sequences:
  1) A easy software routine called spiderbot is sent not in to the Internet to crawl the webpage sites stored in the search engine’s Doman Name Database (DNdb). To accelerate the crawling, quite a few spiderbots may exist second-hand on the identical time.
  2) The spiderbot subsequently extracts the keywords in the webpage’s HTML source system. It updates the DNdb with the keywords linked with the webpage.
  3) The spiderbot next goes to the next webpage site in the DNdb. The process could receive more than a few days to complete each and every one the webpage sites in the DNdb.
  4) Steps 1) to 3) are repetitive resting on a usual base to create certain that all the WebPages in the DNdb enclose their newest keywords.
  So, in sort to have your webpage to exist searched, you require to register it with the investigate engine to subsist incorporated in its DNdb. Click on the hyperlink beneath to find absent how.
  http://zlota-karczma.pl
  As you type your query in the search engine’s webpage, it extracts the keywords in the query and starts a investigate in its DMdb. If supplementary than one competition is establish, each and every one linked webpage information will live displayed in the orders according to the webpage’s contented and relevance.

   

Leave a Reply