Popular post

Popular Posts

Szeretettel üdvözöllek!

Üdvözöllek a blogomon! Itt olyan írásokat olvashatsz az EFT egy-egy területével kapcsolatban, mely éppen foglalkoztat, vagy melyről úgy érzem, hasznos lenne beszélgetni. Ha hozzáfűzni valód, kérdésed vagy ötleted van az adott témakörben, vagy esetleg szeretnél valamiről olvasni, szólj hozzá bátran!

2010-06-12 11:03:56

Popular Posts

A mennyország kapujának kitárása

Ez egy összetett gyakorlat Kurt Tepperweintől. Most csak az előgyakorlatot szeretném ismertetni, mint a légzőgyakorlat egy nagyon szokatlan, de csodálatos és nagyon felemelő formáját. A gyakorlat forrása Tepperwein Mentáltréning című könyve. 1. Figyeld meg a légzésed. Ne siettesd és ne is próbáld lassítani. Érezd, hogy a levegő átjárja a tested. 2. Csak tüdőd balfelével lélegezz. (Ott érezd, arra koncentrálj!) 3. Csak tüdőd jobb felével lélegezz. 4. Most lélegezz tüdőd mindkét felével. 5. Lélegezz a középből kiindulva függőlegesen lefelé, egészen a lábujjadig. Érezd a "légzés kiegyenesítő erejét". Milyen érzés tölt el? 6. Lélegezz a középből kiindulva függőlegesen felfelé, a fejed irányába. Milyen érzés? 7. Lélegezz a középből kiindulva, de most egyidejűleg mindkét irányba. Milyen érzés tölt el? 8. Lélegezz kb. egy karhossznyi távolságra előre és hátra. 9. Lélegezz jobbra és balra, tehát egyszerre mindkét irányba. 10. Most lélegezz egyszerre valamennyi irányba, lélegezz a "saját aurádba". A légző gyakorlatok az "itt és most" megélését teszik lehetővé, hiszen lélegezni csak most lehet és kell is. Ez mindig állandó. Ha tudatosan nemcsak a légzésre, de ítélkezésmentes megfigyelőként a felbukkanó érzéseinkre is figyelünk, akkor még jobban kiterjeszthetjük tudatosságunkat és a belső forrásunkhoz kötődő kapcsolatunkat. Nem utolsó sorban pedig a mély és tudatos légzés nyugalommal és békével tölt el, így emeli a rezgésszintünket. Ehhez a gyakorlathoz akár kopogtatást is hozzákapcsolhatsz, testi szinten vagy csak a mentális kopogtatást használva.

2010-08-26 20:50:01

Popular Posts

Néhány nyugodt, csodálatos pillanat...

Előfordul, hogy a rohanás és a kihívások közepette úgy érezzük, hogy nem vagyunk elegek ahhoz, hogy megfeleljünk mindennek és mindenkinek és elanyátlanodunk. Nekem ezekben a pillanatokban az EFT-n kívül sok más dolog erőt ad, az egyik a szép, nyugtató és felemelő zene. Az egyik kedvenc "együttesem" ilyekor a Libera, anygyal arcú és hangú kisfiúk csoportja énekel csodálatos dalokat. A legcsodálatosabb daluk számomra a Salva Me, de ez csak egyike a szebbnél szebb dalaiknak. Még kopogtathatunk is közben...Ha nem ismernétek őket: ide kattintva találhatjátok a youtube videót. Salva Me

2011-08-03 18:38:59

Popular Posts

Carol Look hírlevelek

Végre sikerült időt szakítanom arra, hogy fordítsak egy kicsit és be is gépeljem, így négy újabb hírlevél került ki a fordítások közé a következő témákban: energetikai meghívók, teljes kongruencia, gyorsan előrepörgetni az időt, teljes elfogadás. Remélem hasznotokra lesz! Szeretettel, Mónika

2011-07-09 09:56:40

Popular Posts

Heti mantra 2012.10.29.

Az élet örök körforgásában, ahol most vagyok, minden teljes, egész és tökéletes. Folyton megújul az életem. Minden pillanata friss, új és eleven. Pozitív gondolkodással érem el mindazt, amit akarok. Új nap ez a mai. Új személyiség vagyok. Világomban minden rendben van.

2012-10-29 07:00:13

Popular Posts

Minden hétre egy mantra 2011.03.28

A múlt héten nem került be mantra a gyüjteménybe, mint láthattátok. A technika nagy úr, főleg ha ingadozó és instabil internetkapcsolat képében tűnik fel. Ezért úgy döntöttem, adok egy hetet magamnak és ennek a történésnek is és közben inkább más dolgokkal foglalkozom, minthogy folyamatos frusztrációként éljem meg az ismételt sikertelenséget. Ma reggel kis félelemmel a szívemben ültem le, vajon engedi-e a technika "ördöge", hogy írjak a blogomra. Nos, majd meglátjuk... A heti mantra ezért a félelmekkel kapcsolatos: Bár félek a félelmeimtől, most mégis kapcsolatot teremtek velük, kész vagyok arra, hogy átéljem őket és elengedjem őket az életemből. Minden nappal egyre több félelmemet semlegesítem és még teljesebbé válik az életem. Köszönöm!

2011-03-28 07:03:56

Popular Posts

Minden hétre egy mantra 2011.07.27.

Én magam vagyok a teljesség és a jóság, megvan bennem a tökéletes bölcsesség és feltételnélküli szeretet, és mikor a belső hangotkövetem, akkor mindezeket érvényre juttathatom! Béke!

2011-07-27 06:33:01
June/5/2010

Üdvözöllek az oldalamon! A mudita szanszkrit szó, jelentése önzetlen öröm, a teljes boldogság állapota. Én ezt keresem a mindennapokban.

Szeretnélek meghívni egy utazásra az EFT érdekes világában. Fehér Mónika vagyok, eredetileg angol-francia szakos tanárként végeztem és a mai napig művelem ezt a gyönyörű hivatást. Emellett az ezotéria és az energia terápiák már lassan egy évtizede részei életemnek az agykontrollon, Reikin és a kineziológián keresztül – a harmadiknak csak lelkes élvezője vagyok.

Hobbiként fordítgatok és egy közösségi weboldalon egy társam kérésére elkezdtem lefordítani néhány hírlevelet Carol Look – egy nemzetközileg elismert EFT terapeuta – tollából. Bár fél füllel hallottam az EFT-ről már azelőtt is, ekkor viszont szerelem volt az első látásra. Letöltöttem a kézikönyvet, majd Dénes Éva EFT oktatónál elvégeztem a kettesszintű haladó, és a hármas szintű „terapeuta” tanfolyamot.

Elkezdtem dolgozni először ismerősökkel, majd ismeretlenekkel is és rádöbbentem, hogy többé nem csak idegen nyelvet, hanem EFT-t is szeretnék tanítani és gyakorolni másokkal.

Mélyen hiszek abban, hogy sorsunk, egészségünk, boldogságunk és bőségünk a MI SAJÁT kezünkben van. Mi döntjük el, hogy milyen szemüvegen keresztül tekintünk a világra, és hogy milyen valóságot hozunk létre a magunk számára. Bár sokszor megbetegítjük testünket-lelkünket, de ha erre képesek vagyunk, akkor a gyógyulás kulcsa is a MIÉNK! Ha meg akarod változtatni a világot, kezd a változást magadban! Ebben a folyamatban lehet csodálatos segítőtársunk az EFT!

Segítségedre lehetek az EFT elsajátításában vagy gyakorlásában. Kiscsoportos kezdő tanfolyamokat szervezek személyes részvétellel, melynek időtartama 1 hétvége. Ára: 10.000 Ft

Ha egyéni foglalkozást / oktatást szeretnél mind személyesen, mind Skype-on megoldható.

Árak:

1 foglalkozás: 5000 Ft
3 alkalmas foglalkozás: 12000 Ft

Ha szeretnéd velem felvenni a kapcsolatot, megteheted emailben az eft@mudita.hu címen vagy a Skypon a feher.monika77 azonosítón.